Welkom op de Vierakkerstraat 40 bij Perfect Skin & Beauty

 

Bijna 2 jaar geleden begon Wendy Meyer met Dé salon voor huidverbetering, Perfect Skin & Beauty, in Huissen in de garage aan huis. In die jaren heeft ze niet stil gezeten. Inmiddels is Wendy genomineerd voor de Beauty Award, de oscar in de beautybranche. Ze is ook continue zich aan het ontwikkelen met opleidingen, trainingen en cursussen, alles om de gasten goed te kunnen bedienen. Eind van dit jaar zal ze de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste afronden.

Tijdens de Coronacrisis heeft Wendy ondanks de crisis doorgepakt en voorbereidingen getroffen om te verhuizen met haar salon naar het centrum van Huissen.

Per 24 augustus is zij gevestigd op een prachtige nieuwe locatie in het winkelcentrum aan de Vierakkerstraat 40. Hier vindt ook een uitbreiding van diensten plaats. Zo kunnen de gasten van Perfect Skin & Beauty hier terecht voor alle huidverbeterende behandelingen en huidverjongende behandelingen, manueel en met verschillende apparatuur. Wil je een analyse van je huid en advies hierover, dat kan ook! Loop gerust even binnen hiervoor. Daarnaast heeft Wendy zich gespecialiseerd in de Cryolipolise. Deze behandeling voor contourvorming door middel van vetbevriezen wordt als enige in Huissen bij Perfect Skin & Beauty gegeven. Wil je hier meer informatie over, of gebruik maken van de openingsaktie, neem dan contact op via info@perfectskinenbeauty.nl of 026 785 3800.

Vanaf 24 augustus kan je bij Perfect Skin & Beauty ook terecht bij een PMU- specialist voor permanente make up, Brigitte is een vakvrouw en geeft je alle aandacht en neemt alle vragen voor de behandeling bij je weg. Een waxspecialist, voor het waxen van het hele lichaam. Een massagespecialist, Erna geeft je de aandacht, rust en ontspanning waarna je op zoek bent. Een orthomoleculaire therapeut, je kan bij haar terecht voor bio resonantie metingen, adviezen over voeding, kruiden, supplementen en nog veel meer. Een nagel- en wimperstyliste, en tot slot komt er 1x per maand een cosmetisch arts van Cosmetic Clinics. De initiatiefnemers achter Cosmetic Clinics wilden niet alleen maar “fillers verkopen”. Zij willen mensen daadwerkelijk helpen om goed in hun vel te zitten door er beter en jonger uit te zien.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan snel even langs of boeken een afspraak via de website, dit kan heel makkelijk online!

 

Kom je voor de eerste keer en wil je graag een uitgebreid advies en een ontspannende, huidverbeterende behandeling? Boek dan online de “Love your skin treatment”, hiermee heb je een groot voordeel en je gaat met ontspannen gevoel én goed advies naar huis.