Your Beauty Online helpt je om je (weer) te laten stralen. Het gezicht achter Your Beauty Online ben ik; Wendy Meyer. Huidspecialiste, genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie “Newcomer of the Year”. Ik ben eigenaresse van Perfect Skin & Beauty in het mooie plaatsje Huissen, gelegen tussen Arnhem en Nijmegen.

Mijn missie is om jou te laten stalen en weer midden in het leven te laten staan. Ik sta voor méér dan alleen het mooier maken. Door namelijk de huid te verbeteren sta je als persoon namelijk letterlijk en figuurlijk fijner in het leven en zit je lekkerder in je vel. Dàt is wat ik graag wil bereiken, dit wil ik bereiken met een persoonlijke benadering en een goede begeleiding!

80% van de huidverbetering kan je thuis bereiken, de overige 20% doe je door de juiste behandelingen bij jouw huidspecialiste.

Ik werk met hoogwaardige producten waarmee u uw huid zeker kunt gaan verbeteren. Belangrijk is dat u de juiste producten hiervoor gebruik, passend bij uw huidtype en huidconditie. Daarom adviseer is u om via online huidadvies eerst advies aan te vragen. Dit kunt u hier aanvragen.

Dus, wil jij weer stralen en midden in het leven staan? Wil jij gaan werken aan je huid en de juiste huidverzorgingsproducten hiervoor gebruiken dan ben je aan het juiste adres!

Hartelijke groet,

Wendy Meyer
Your Beauty Online
Perfect Skin & Beauty