Uw huid in tijden van crisis!

Op dit moment kan ik niemand meer behandelen in mijn salon voor huidverbetering. Echter, ik wil wel graag aan u het beste huidadvies kunnen blijven geven, daar heeft u recht op!

Ondanks het feit dat wij bijna allemaal thuis zitten is het heel essentieel dat u uw huid heel goed blijft verzorgen. Een gezonde huid beschermt u immens veel beter en geeft ju een betere immuniteit. Daarom wil ik graag mijn nieuwe online huidadvies onder de aandacht brengen.

 

Wat houdt dit online huidadvies in?

Voorheen vulde u een formulier in op de website en stuurde u dit met foto’s naar mij toe.

Nu bied ik u de mogelijk om via videobellen advies te krijgen. U kunt uw afspraak inplannen via de volgende link;

Online huidadvies aanvragen

Hierna ontvangt u van mij een formulier om in te vullen en hebben we op de door u gereserveerde datum & tijd een videogesprek via WhatsApp. Tijdens dit gesprek kijk ik naar uw huid en spreken we uw antwoorden door. Hierna geef ik u informatie hoe u uw huid het beste kunt verzorgen en hoe deze kan verbeteren. De producten die u misschien nodig heeft voor thuisgebruik stuur ik u zonder verzendkosten op.

Gaat u met producten van Perfect Skin & Beauty aan de slag dan bel ik u een week later om te horen of alles nog volgens plan verloopt en na 6 weken plannen een huidcheck.

Op deze manier blijven mijn huidadvies en uw huid altijd up-to-date.

 

Advies

Heeft u vragen omtrent uwhuid en het verbeteren van uw huid? Wilt u het beste huidadvies van een huidprofessional die bij de top 3 van Nederland behoort? Dan is mijn online-huidadvies zeker iets voor u!

 

Ik verheug mij op uw reactie en zie/hoor u hopelijk snel online!

Let goed op uzelf en anderen en blijf vooral gezond!

 

Wendy Meyer

Uw Huidspecialiste

Genomineerd voor de Beauty Award “New Comer of the Year”

Beste 3 van NL

cosmedix-logo-2
eminence-logo
sckin-logo
170905-vvvcadeaubonnen-beeldbank-vvvcadeaukaart-logo-vierkant