Persoonlijk jaarplan

 

HUIDVERBETERING VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND!

 

Graag introduceer ik het persoonlijk jaarplan voor UW huidverbetering

U kunt zich afvragen; Waarom een jaarplan? Dat leg ik u graag uit!

Perfect Skin & Beauty is niet zomaar een schoonheidssalon, maar speciaal gericht op huidverbetering en anti-aging! Er wordt gebruikt gemaakt van hoogwaardige producten die direct op het celniveau van de huid werken. Mijn visie op huidverbetering is dat we dit alleen kunnen bereiken als we samen werken aan uw huid, alleen dan kunnen we het beste resultaat bereiken. Het draait allemaal om UW huid!

80% van de huidverbetering gebeurt thuis en 20% gebeurt in de salon. In de salon doe ik wat u thuis niet kunt doen. Thuis gebruikt u 2x daags de verzorgingsproducten om een basis te leggen voor een gezonde huid. In de salon vul ik het aan en gaan we het stapje meer maken.

Het is belangrijk om vooraf uw doelen te bepalen. Wat zijn uw wensen voor uw huid, wat wilt u graag bereiken! Dit wordt in het eerste gesprek besproken en hierop wordt een op maat gemaakt plan opgesteld. Dit plan stemmen we samen af!
Tijdens het eerste gesprek wordt er een uitgebreide huidanalyse gedaan en wordt er ook gebruik gemaakt van het huidanalyse apparaat. Iedere 4 maanden wordt er opnieuw een huidanalyse middels het huidanalyse apparaat gemaakt om de voortgang van uw huidconditie te volgen!

Iedere huid is uniek. Daarom bepalen we samen vooraf het unieke jaarbehandelplan! Uw wensen en (financiële) mogelijkheden worden hierin meegenomen. Hierdoor past het jaarplan bij uw wensen en het gewenste resultaat

Zelf bepaalt u of u 1x per 4 of 1x per 6 weken komt voor een behandeling bij Perfect Skin & Beauty. Daarnaast ontvangt u 3x per jaar een huidverbeteringspakket. Hier kunt u kiezen uit een basispakket, een uitgebreid pakket of een luxe pakket.
Voor de behandelingen stemmen ook af welke behandelingen u wenst.

Het jaarplan geeft u recht op korting op de behandelingen en de thuisproducten. U betaalt verspreid over het hele jaar terwijl u wel de luxe behandeling krijgt en uw huid thuis kunt onderhouden met de juiste verzorgingsproducten. Zo komt u niet onverwacht voor hoge uitgave staan maar weet u precies wat u elke maand kwijt bent aan uw huid.

Door middel van dit jaar plan wordt u volledig ontzorgt op het gebied van huidverbetering. U hoeft zich niet druk te maken over de producten, u ontvangt namelijk 3x per jaar een productpakket aangepast op uw wensen. Daarnaast staan de afspraken voor de behandelingen voor het hele jaar in de agenda zodat u altijd verzekerd bent van een plek op het door u gewenste tijdstip.
U ontvangt 10% korting op de producten die niet mee zijn genomen in het jaarplan.

Wat is het voordeel?
• Een op maat gemaakt plan voor huidverbetering
• Zekerheid en voorrang in de agenda
• Samen stemmen we het plan af
• Totale begeleiding voor-, tijdens- en na de behandelingen
• Elke 4 of 6 weken een salonbehandeling afgestemd op uw huidtype en huidconditie
• Verdeeld over het jaar 3 complete productpakketten
• Het hele jaar door een goed verzorgde en stralende huid
• Geen onverwachte uitgaven
• De juiste producten voor huidverbetering thuis
• 3x per jaar een huidscan in het huidanalyse apparaat
• We volgen de voortgang van uw huid continue door middel van foto’s
• Indien het advies tussentijds moet worden aangepast wordt dat met u besproken
• Hoogste korting op een gezichtsbehandeling
• 10 % korting op de producten die niet in het plan zijn meegenomen.
• Exclusieve toegang tot de VIP shoppingnight

Tijdens de gehele periode zal in de gaten worden gehouden of het plan nog aansluit bij uw wensen en uw huidconditie.

Bent u benieuwd wat dit voor u inhoudt? Neem contact met mij op en ik kijk samen met u naar de mogelijkheden.

Wendy
Uw Huidspecialiste
Medisch Schoonheidsspecialiste i.o.