4 maart 2020; De genomineerdendag in Breukelen

Op 4 maart vond de genomineerdendag plaats! Wat was dit een ontzettend leuke dag!

Alle 20 genomineerde schoonheidsspecialisten kwamen deze dag naar het Van der Valk hotel Breukelen om elkaar te ontmoeten. Op deze dag werden ook de interviews opgenomen en werd er een mediatraining gegeven!

Op deze dag hebben we elkaar in een ongedwongen sfeer leren kennen en hebben we ideeën en ervaringen uitgewisseld.. Zo werd er ook veel gesproken over de galajurk, tips werden gedeeld!

Tevens hebben we kennis gemaakt met de goud sponsors, Beauty Angel, Cosmedix, Klapp Cosmetics en Pascaud! 3 ervan kende ik natuurlijk maar erg leuk om ze op deze dag weer te zien én we werden erg verwend door de sponsors!

Ik was samen met de medegenomineerde uit mijn categorie (New Comer of the Year) en de salon groot en de salon klein in de ochtend aan de beurt. Om te zorgen dat ik fris en fruitig aan de dag kon beginnen én op tijd zou zijn ben ik een avond van te voren al gearriveerd en blijven overnachten in het hotel. In de ochtend kwam Niels Janssen voor mijn visagie en mijn haren! Beter kon mijn dag niet beginnen!

Na de introductie door Maddy vd Weide kregen wij een praktische mediatraining van Nikolai Khatchatouryan van Kino Media Company.  Hij heeft mijn bedrijfsfilms ook gemaakt1 Tussendoor werden we één voor één uitgenodigd om een korte video op te nemen die tijdens de feestelijke award-uitreiking op 19 april aanstaande wordt uitgezonden. In dit filmpje presenteren wij ons nog eenmaal en laten we zien waar we voor staan en wat ons uniek maakt.

Als afsluiting was er een heerlijke lunch waar we ook kennismaakte met de genomineerde uit de 4 categorieen van de schoonheidsspecialisten!

Het was een inspirerende mooi dag en ik ben enorm dankbaar dat ik deel mag uit maken van deze club schoonheidsspecialisten. Alle genomineerde zijn stuk voor stuk vakidioten met heel veel passie!

Nu op naar het volgende onderdeel; zorgen dat mijn galajurk gereed is voor 19 april!

Liefs

Wendy