Met veel trots kan ik vermelden dat ik me heb aangesloten bij de Beautybank.

De BeautyBank bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen. We investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. We geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.

Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

De BeautyBank is bedacht door Karin Edwards, die jarenlang een eigen kapsalon had. Ze weet als geen ander hoe fijn mensen zich voelen met verzorgd haar en make-up. Zeg nu zelf, hoe voel jij je als je haar goed zit? En wat doet dat met jou? Karin: ‘Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen zelfs meer rechtop gaan staan en zich van binnen beter gaan voelen na een make-over’. Karin heeft zelf de nodige tegenslagen in haar leven overwonnen. Met de BeautyBank wil ze nu iets doen voor anderen die een boost nodig hebben

De BeautyBank werkt samen met professionals uit de beautybranche die beseffen dat verzorging en uiterlijk bijdragen aan meer zelfvertrouwen en eigenwaarde. We halen mensen uit hun isolement en laten ze weer in hun eigen kracht staan.

Ik heb te vaak gezien dat men door gebrek aan zelfvertrouwen en eigenwaarde afglijden en niet komen waar ze eigenlijk willen zijn. Ik wil hier dan ook heel graag mijn steentje aan bij dragen door me aan te sluiten bij de BeautyBank.

Uiteraard kan De BeautyBank niet bestaan zonder de hulp van onze donateurs en sponsoren. We willen een grote groep mensen helpen en daarvoor zijn middelen nodig die het mogelijk maken de beautypartners en cliënten te bereiken en te verbinden.

Groot of klein, alle beetjes helpen.Wilt u ook een steentje bijdragen? Meer informatie hierover kunt u hier vinden; https://www.beautybank.nl/donaties/

Liefs,

Wendy